Protestele din 2012 si profetiile Parintilor

Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte.

 

 

 

 

 

 

 

La stiri apar tot mai multe reacti de uimire, vis-a-vis de protestele de la inceputul lui 2012 (Sfarsitul lui 2011 pe calendar vechi) in care, oameni de televiziune erau uimiti ca acest popor letargic a iesit in strada. Ei bine, drept-credinciosii crestini stiau ca toate acestea se vor intampla. Am sa aduc cateva prevestiri care au fost publicate acum ceva mai mult timp:

 

In primul rand (Desi nu are treaba direct cu subiectul, o prevestire a parintelui Arsenie Boca in discutia cu un credincios):

„Hai, să-ţi spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte ţări comuniste vor face paşnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca şi când dai cămaşa de pe tine şi iei altă cămaşă – numai România va face trecerea prin vărsare de sânge şi vor muri mulţi”. L-am întrebat pe Părintele dacă voi muri şi eu. Atunci, sfinţia sa s-a aşezat către Răsărit, cu mâinile împreunate, ca şi când s-ar fi rugat (nu cum fac preoţii, cu mâinile în sus). A stat aşa, cu faţa către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluţie, dar că „ăsta” va muri în ziua de Crăciun. L-am întrebat: „Care ăsta?”. „Ăsta, mă, care ziceţi voi că nu vi-l mai schimbă Dumnezeu”. Am întrebat încet: „Ceauşescu, Părinte?”. Dânsul mi-¬a zis: „Da, mă, ăsta. Şi voi muri şi eu, cu vreo 3 săptămâni înaintea lui”

 

Ca mai apoi, acelas parinte sa prevesteasca indurerat, intr-o alta discutie cu un credincios, acestea:

Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toţi românii: „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”

 

 Iar drept-credinciosii crestini, nu au avut nici o indoiala ca acestea se vor intampla, si priviti ca s-au intamplat toate.  Mentionez ca parintele Arsenie Boca a trecut la Domnul in anul 1989 pe 28 Noiembrie.

Si daca parintele Arsenie Boca a facut o profetie ceva mai abstracta, in care s-a spus in mare despre soarta acestei sfinte tari, Romania, au urmat alte profetii, cu evenimente concrete.

 

Prima dintre acestea este facuta de Pusnicul N. unui frate, Fratele I.

Peste două săptămâni, o să fie un eveniment important [Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor două blocuri turn gemene din New York, care, după cum spunea preşedintele Bush, au schimbat soarta lumii (în mai rău pentru creştinii ortodocşi)] într-o ţară îndepărtată. Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii…  Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sânge. O să rânduiască Dumnezeu şi o să stai pe Muntele Rarău, în 2011.

Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalău. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevăzut, precum alti pusnici ai ORTODOXIEI.

 

Aceasta profetie a fost publicata acum mai mult timp, nu stiu exact data concreta, dar eu am aflat-o prima data in 2008. Apoi, aceluai frate (Fratele I) pusnicul Zosima ii prevesteste aceasta:

Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
O să fie mare măcel în oraşe. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.
Fratele I. a insistat să afle mai mult:
– Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
Zosima i-a răspuns:
– O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat!

Despre pustnicul Zosima, am aflat că a fost monahla Mănăstirea Rarău.L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareţla Mănăstirea Rarău, între anii 1954 -1958. Aplecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autorităţile comuniste.

 

Sunt in acelas timp, constient ca pentru multi acestea nu vor fi o sursa sigura, fiindca s-a zis „Va fi varsare de sange” si oamenii vor spune „nu a fost asa rau”. Aici tin sa mentionez ca datele pot alterna, iar pentru rugaciunile monahilor s-a mai amanat putin si iau drept pilda o intamplare din Biblie:

Ninive era una dintre cele mai mari cetăţi din Antichitate. Era cunoscută pentru nelegiuirile şi răutatea locuitorilor ei (Naum3,1), însă Dumnezeu dorea să le mai acorde acestora cel puţin încă o şansă de a auzi adevărul şi l-a ales pe Iona ca sol al Său. La sosirea în cetate, profetul a proclamat solia lui Dumnezeu, care declara că, în patruzeci de zile, cetatea avea să fie distrusă. Toţi locuitorii au auzit vestea tulburătoare şi s-au temut din cauza păcatelorlor lor. Spre uimirea lui Iona, oamenii din Ninive, de la mare la mic, „s-au pocăit la propovăduirea lui”. (Matei 12,41). Dar Domnul este îndelung-răbdător şi mult-milostiv, dar nepedepsit nimic nu lasă. În vifor şi în furtună Îşi face loc, norii sunt pulberea de sub picioarele Lui. El ceartă marea şi o deşartă şi toate râurile cele mari le seacă (Naum 1,3-4)  Dar dupa cateva sute de ani, au revenit la vechile obiceiuri vazand ca profetia nu s-a implinit. Iar Dumnezeu i-a pedepsit, ducand cetatea la pierzare ( aici este toata intamplarea  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=57&cap=1  ) si acesta a fost canonul platit de locuitorii din Ninive.

 

Sfaturile parintilor in timpul acestor vremuri nefaste

 

Astfel, intr-un numar al revistei „Atitudini” parintele Iustin Parvu, unul dintre cei mai mari duhovnici romani,  ce acum se nevoieste la manastirea „Petru Voda” intr-un interviu indeamna oamenii sa fie vigilenti, la conflictele ce s-au prevestit pentru anul 2011. Am sa redau in continuare interviul.

 

“Părinte, un pericol social care se întrezăreşte la ora actuală îl reprezintă posibilitatea unor revolte generale, pe care nişte conducători din umbră le dirijează şi scot populația în stradă să protesteze faţă de criza în care ne aflăm. Chiar există nişte anunţuri de mobilizare generală programată anul acesta, oricum cât de curând. Ce sfătuiți oamenii să facă?

 

Parintele Justin Parvu: Sub nicio formă să nu iasă în stradă, pentru că este o capcană mai mare decât îşi pot vreodată închipui. Sunt manevre politice, în care românul nostru a picat de multe ori. Aşa cum ne-au ameţit şi ruşii şi americanii; după ’44 toţi săreau în sus că vin americanii şi vin americanii! Românii noştri peste tot aşteptau americanii. Şi securitatea înregistra toate persoanele care propovăduiau acest americanism. Americanii nu au mai venit, bineînţeles, au umplut însă puşcăriile de români, condamnări – 15-20 de ani de puşcărie. De aceea eu atenţionez şi acum, pentru că niciodată nu poţi şti ce e pus la cale şi care sunt înţelegerile şi dedesubturile dintre ei. (Nota: Toate strazile principale din Bucuresti sunt supravegheate video) Cetăţeanul, înainte de a ieşi la o manifestaţie sau revoltă, trebuie să îşi pună mai întâi întrebarea: Cine pune la cale această revoltă? Cine o conduce? Că spontană e o naivitate să crezi că e. Dacă se va informa va vedea că în spatele acestor mişcări sunt oameni ai sistemului, nişte criminali care se folosesc de mulţime spre a-şi câştiga ei autoritate şi putere. Împotriva cui te revolţi? Se ştie măcar cine e de vină pentru această criză? Nu e limpede că ea este provocată tocmai de bancherii şi oamenii sistemului în scopuri murdare? Aşadar cine se va face părtaş la astfel de revoluţie îşi va periclita şi libertatea pe care o mai are şi răspunde şi pentru întreaga omenire care se va afunda într-o dictatură nemaiîntâlnită până acum. Nu vă încredeţi în manipulările mass-mediei. Şi chiar de ar avea un scop bun o revoluţie, cine să mai dirijeze o societate în zilele noastre? Toţi stăpânii netrebnici s-au făcut, nu mai este niciun drept care să poată dori binele omenirii. Numai Dumnezeu ne poate scăpa de urgia care vine. De abia aici este justificată cuminţenia. Deci să avem cuminţenia cea bună şi să nu cădem în laţurile unei politici nefaste.”

Acestea au fost cuvintele Parintelui Iustin Parvu intr-un interviu acordat lui M. Fotini, pentru revista Atitudini. 

 

Cine conduce revolutia?

 

Aceste revolte violente sunt promovate de mass-media si romanii trebuie sa inteleaga asta! Daca ne lasam condusi de acest spirit euforic, spre a da jos puterea, nu vom obtine nimic, deoarece intreaga clasa politica este la fel de corupta. In piete ies oameni NEMULTUMITI, intradevar nemultumiti, dar aproape nimeni nu cere ceea ce trebuie. Tot aud: Vrem taxe mai mici, vrem conditii mai bune, vrem sa fie ca in occident. Vrem! Dar printr-un protest nu se va rezolva nimic. Si in cazul in care Basescu va fi dat jos, nu vom obtine nimic, daca in fruntea statului roman nu vor venii oameni competenti.

Problema cea mai ingrijoratoare din punctul meu de vedere este ca nu exista un lider. Printre cei ce demonstreaza nu exista un lider, nu sunt un grup bine unit, nu este o masa de oameni inchegata care sa doreasca ceva. Nu exista un scop in aceste manifestatii… sunt multi oameni, fiecare singur. Fiecare pe cont propriu iar aceasta nu este o „REVOLUTIE” ci este o mascarada.

 Pentru ca am pomenit putin mai sus despre Ninive, si canonul platit de aceasta cetate, voi completa cu un material dupa site-ul http://blog.pustniculdigital.info

Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi şi alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi; patimile şi păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, avănd loc acest mare măcel în Rornănia. Indrumăm pe creştini noştri, să meargă la Biserică şi la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace şi mântuire, să postească, să se spovedească şi Împărtăşcască şi să nu participe la aceste revolte. Sunt Părinţi care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial, care va începe prin atacul armatei ruse asupra Turciei şi strâmtorilor Dardanele şi Bosfor

 

 

Acestea intaresc spusele Parintelui Arsenie Boca, din cartea „Despre durerile oamenilor”, si anume ca durerile si necazurile vin pentru pacatele oamenilor. Acesta face o analogie extrem de frumoasa: Cum te-ai teme de un şarpe pe care l-ai avea în buzunar şi-ai face ce-ai putea numai să scapi de el, ai arunca şi haina de pe tine cu el cu tot numai să scapi, căci poate găuri buzunarul şi să te muşte, tot aşa să faceţi şi cu păcatele.

 

Iar despre cum se scapa de pacate, ne lamureste Psalmistul David:  „Ziua şi noaptea mă apasă mâna Ta şi se uscă vlaga mea, ca de arşiţa verii. Mi-am mărturisit însă păcatul şi greşeala mea n-am ascuns-o, şi-am zis: <<Mărturisi-voi Domnului fărădelegea mea>> şi îndată a ridicat pedeapsa păcatului meu. De aceea toată sluga credincioasă să se roage Ţie la vreme cuvenită şi chiar potop de s-ar stârni, pe acela nu l-ar potopi” ”(Ps 31:4-7)

Si sa nu uitam fratilor ca: “Multe sunt bătăile care ajung pe păcătos; iar pe cel ce se teme de Domnul, mila îl va întâmpina”(Ps 31:11).

Deci sa ne curatim in Sfintele Biserici si Manastiri prin Spovedanie, sa ne nevoim prin post si rugaciune si sa lepadam pacatele, pentru a ne face partasii milei lui Dumnezeu. Amin!

 

 

 

 

 

 

 

 

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preasfintei Maicii Tale si Pururea Fecioara Maria, miluieste-ne pe noi!

Reclame

 1. Adriana

  Felicitari pentru minunatul articol prezentat. Informatiile sunt foarte utile si bine ar fi sa ia aminte cel ce citeste aici.

  • nellule1980

   ”Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
   – Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
   – O să fie mare măcel în oraşe. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.
   Fratele I. a insistat să afle mai mult:
   – Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
   Zosima i-a răspuns:
   – O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat!”

   Iaca a trecut si anul 2011 , proorociile nu s-au implinit insa ce e de mirare ca la noi in tara prorocii mincinosi sunt laudati !

   • In primul rand am explicat asta in decursul articolului. De pusnicul Zosima ar fi mincinos atunci si IONA ar fi mincinos, citeste Naum si citeste si cartea lui Iona. Vei vedea acolo despre cetatea Ninive si cum s-a amanat. Asta in primul rand, iar in al 2-lea rand am mentionat ca, in calendarul vechi, protestele au inceput in 2011, la sfarsit.
    Te rog reciteste articolul cu atentie.

   • E trist si frapant cand citesti selectiv articolele, cand iti legi ochii (ocazional) ca sa nu vezi ceea ce nu iti convine. Eu iti respect fiecare comentariu in parte, cu toate ca pe Youtube tu mi-ai blocat contul. ^^

    O sa ma leg de fiecare prostie in parte pe care ai postat-o acolo, in format video si prin care induci o gramada de lume in eroare – oameni care nu cunosc (la fel ca tine) si care te cred pe cuvant.
    Le vom lua pe rand in alta parte – pe messenger, de preferat. Am nadejde ca asta sa se intample cat mai curand sa o lamurim.

    Hristos sa te lumineze! Maica Sa sa te intelepteasca! Sfintii bine-placuti Lui sa te ajute sa te trezesti din acest somn al ratacirii. Sfintii ingeri sa te inconjoare si sa alunge diavolul ereziei care a cuprins de sute de ani occidentul si care paraziteaza tarile rasaritene. Amin!

 2. Diana Ekaterina

  Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte! Ascultarea=VIATA, neascultarea=MOARTE.
  Acum, poate mai mult decat oricand, avem nevoie de intelepciune…Eroii morti fara cauza nu sunt de folos nimanui..Tara asta are nevoie de eroi vii. Vremea muritului pe baricade a trecut. Acum 22 de ani au murit pe strazi tineri care sperau ca prin jertfa lor, sa ne daruiasca noua un viitor mai bun. Azi, daca tanar fiind, doresti generatiei de maine -nu un viitor mai bun- ci un viitor, esti erou daca te incapatanezi sa traiesti…Batranii nostri stiu ce spun! Cel ce are urechi de auzit, sa auda!

 3. Dumnitru

  Binecuvantat Fie Domnul Dumnezeu in veci. Ai mila Doamne de noi si Ajutane sa fim pe cale cu Tine, Intru Tine dea pururi. Matale Esti Esenta si Cauza existentei noastre ce ne revelam Intru Tine si buni voitori cu Matale vrem sa fim, etern. Asa sa ne Ajute Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantu Duh…….

 4. Dumnitru

  †…….sa stim sa jertfim, in Voia Matale Doamne, asa cum Voiesti.
  MA GANDESC CA DACA AM IESI IN STRADA SI NE-AM RUGA CU TOTII S-AR VEDEA LUCRAREA LUI DUMNEZEU, INSA, FIE DOAMNE VOIA MATALE FACASE CUM VOIESTI, noi suntem doar niste copiii, IN VECI DOAR AI MATALE……. SLAVA LUI DUMNEZEU, IN VECI…

 5. Elena

  Pentru rugăciunile Maicii Domnului, ale sfinţilor şi ale drepţilor de pe pământ încă ne mai ţine Dumnezeu, că dacă ar fi fost după păcatele noastre, de mult am fi pierit. Ne mai amână ca să ne întoarcem la El, nu vrea să pierim pe veci. Şi desigur, în legătură cu profeţia din 2011 cu vărsarea de sânge, este numai amânată nu şi anulată, sau dacă ne căim precum ninivitenii, Dumnezeu Îşi va opri mânia. Oricum, mai bine nu va fi…Zilnim umplem cupa cu fărădelegi, noi nu arătăm pocăinţă, cât să ne mai suporte Dumnezeu ? Masoneria ne conduce, se doreşte globalizare, ecumenism spurcat, pierderea sacralităţilor ortodoxe…nori negri se aşteaptă la nivelul Ortodoxiei, după cum vedem şi simţim fiecare: cenzurarea anumitor slujbe, scurtarea unora ori interzicerea totată a altora. Când va pătrunde spurcatul, urâciunea pustiirii în locul sfânt, în biserică, noi creştinii nu mai avem ce căuta acolo. Toate acestea se împlinesc sub ochii noştri, şi e numai începutul. Dar Hristos îi va păzi pe cei ai Lui; noi să fim spovediţi, împărtăşiţi, împăcaţi cu Dumnezeu, şi astfel nu mai privim sfârşitul cu gând îngrozit; de vine vreun măcel, cutremur sau altceva, sufletul nostru zboară liniştit la Izvorul său.

  Să ne dea Dumnezeu înţelepciune ca să discernem albul de negru şi astfel să nu fim înşelaţi de antihrist ori de dulceţile lumii. Dumnezeu să ne ajute !!!

 6. maleahi ioan

  Omul fărădelegii şi fiul pierzării nu este numit aici doar acela care este un păcătos pentru sine însuşi şi un pierdut, privatus, un păcătos personal, ci unul publicus, acesta este acela care îi duce pe alţii cu sine în păcat şi pierzare. O astfel de slujbă păcătoasă a practicat papa în mod dublu.

  Mai întîi el a instituit un alt serviciu divin mult mai nou, după cum urmează: iertarea păcatelor pe bază de plată, apa sfinţită, slujba sfinţilor, pelerinajul, organizaţiile frăţeşti, liturghia, posturile, serbările etc. În schimb, distruge serviciul divin drept, Cuvîntul lui Dumnezeu, credinţa, sacramentele etc.

  Pe de altă parte el îi asupreşte pe creştini prin multe legi, astfel provoacă păcatul pe care Dumnezeu nu-l doreşte, în consecinţă el murdăreşte cu păcat pe oricine şi oriunde, murdăreşte aproape toată creatura lui Dumnezeu, în felul acesta el a declarat ca păcate untul, ouăle, brînza, laptele, carnea, dar pe acestea ni le-a dat Dumnezeu curate şi fără păcat spre a fi mîncate. Tot aşa a procedat cu timpul şi cu zilele, pe care le-a umplut cu păcate: pentru că, oricînd şi oriunde a dorit, oamenii au trebuit să postească sau să serbeze ceva, astfel, în acelaşi timp, diferitele mîncăruri, chiar şi îndrăgita pîine, mîncatul şi băutul, trebuiau să fie păcate.Biserica lui Isus Hristos nu este bogată în averi pămînteşti, nu posedă aur şi argint, cum a spus atunci Petru, ci este bogat binecuvîntată duhovniceşte. Satana i-a oferit lui Isus bogăţiile acestui pămînt. EL a respins pentru că a ştiut că, potrivit făgăduinţei, va fi Domnitor desăvîrşit peste toate bogăţiile pămîntului. Această pretenţie o are şi papalitatea, şi anume să domnească pînă la sfîrşitul pămîntuluiŞi prin aceasta se descoperă contradicţia faţă de Dumnezeu. Istoria omenirii ar fi decurs, cu siguranţă, cu totul altfel fără papi. Nu ar fi existat cruciadele, multele războaie, prigonirile şi milioanele de martiriŞi sclavia trebuie pusă în contul ei, pentru că aşa-zişii misionari au netezit, mai întîi, drumul neguţătorilor.

  Nici măcar experţii financiari nu pot evalua bogăţiile Vaticanului. Cine vizitează camerele cu bogăţii din Domul lui Petru, aurul, perlele, pietrele preţioase şi celelalte valori, i se taie respiraţia (Apoc. 17, 4). Roma este un oraş sfînt în exterior. Cine aterizează pe aeroport vede imediat „ Banco di Santo Spirito ” (Banca Duhului Sfînt). Bogăţiile nemăsurate nu sînt în casele poporului, ci în dioceze, respectiv în Vatican.

  Biserica romană este o putere mondială politico-religioasă, care este activă în toate domeniile şi are influenţă în special prin ordinul iezuiţilor, total supus ei. Membrii ei au ocupat deja toate poziţiile-cheie. Ei se află în guverne şi administraţii, în universităţi, în domeniul social, în spitale, în grădiniţe şi şcoli etc. Cea mai mare angajare şi străduinţă a ei este promovarea „ religiei de stat ” romano-catolice, pentru care se folosesc toate canalele oficiale. Ei sînt consilierii şi redactorii manuscriselor celor mai importanţi politicieni din est şi vest. „ Opus Dei” este peste tot; şi la protestanţi, şi la comunişti. Ca şi înainte, ei procedează după principiul: scopul scuză mijloacele.Din punct de vedere biblic, cine este bărbatul înspre care priveşte lumea, care vorbeşte pe stadionul de fotbal din Casablanca unui număr de 85.000 de musulmani şi împarte binecuvîntări în Abidjan oamenilor care adoră idolii; acela care apare la ONU, în New York sau în Consiliul Mondial al bisericilor de la Geneva, în Parlamentul European din Strassbourg, în ţările scandinavice şi aproape peste tot în lume, chiar şi acolo unde nu este bine venit?

  Această instituţie, ca şi puterea care este în legătură cu ea, este descrisă în chip inconfundabil şi infailibil, mai ales în Apocalipsa, iar denumirea ei este exprimată în numărul 666 (Apoc. 13, 17-18). Acolo ni se spune foarte clar: „ … Căci este un număr de om Şi numărul ei este: şase sute şase zeci şi şase”. Acest număr rezultă, din titulatura latină pe care nu o poartă altul pe pămînt:

  LOCŢIITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU

  V I C A R I V S F I L I I D E I

  5 +1+100 . . + 1+5 . . + 1+50+1+1+ 500 . +1 = 666

  Nu este o coincidenţă că domnitorii romani au purtat titlul „ LATINVS REX SACERDOS” ceea ce înseamnă „ împărat episcopal latin ”. Roma păgînă a devenit Roma papală. Într-un mod foarte ciudat şi acest titlu are acelaşi număr.

  L A T I N V S R E X S A C E R D O S

  50+. . +1 . +5 . . . +10 . . +100 . .+500 . . = 666

  În Apoc. 17 această instituţie mondială este descrisă simbolic, ca mamă. Pentru că ea înşeală, vrăjeşte şi duce în eroare, într-un mod smerit, toată omenirea, care a ajuns la decădere prin ea, Domnul însuşi va judeca domnia ei. În Apocalipsa 18 ni se spune de mai multe ori că o urgie mare va veni în timp de o oră peste aşa-zisa „ cetate eternă” . „ Pe cît s-a slăvit pe sine însăşi, şi s-a desfătat în risipă, pe atît daţi-i chin şi tînguire! Pentru că zice în inima ei: ‘şed ca împărăteasă, nu sînt văduvă, şi nu voi şti ce este tînguirea!’ Tocmai pentru aceea, într-o singură zi vor veni urgiile ei: moartea, tînguirea şi foametea Şi va fi arsă de tot în foc, pentru că Domnul Dumnezeu, care a judecat-o, este tare. ” (Apoc. 18, 7-8). Pînă acum s-a împlinit fiecare Cuvînt al lui Dumnezeu care se referă la timpul prezis.

  Pe baza autorităţii Cuvîntului lui Dumnezeu, care este întotdeauna valabil şi decisiv, sînt rugaţi toţi cei drepţi să se pună la dispoziţia Cuvîntului lui Dumnezeu şi să creadă cum spune Scriptura.

  • Da. Sunt de acord: Papalitatea reprezinta o erezie. In schimb, ceea ce Papalitatea a „nascut” si a dat „spre adoptie”, niste progenituri odioase – sectele protestante si neoprotestante – duc lumea intr-o ratacire inca si mai adanca!

   Apocalipsa 12 vorbeste foarte clar de o „femeie” care este Maica Domnului si de „semintia femeii”, care este Ortodoxia, care pastreaza invatatura si care este prigonita de „balaur”. Semintia femeii este Biserica lui Hristos, cea de 2000 de ani, Ortodoxia. Daca vei analiza izvoarele istorice (si mai cu seama unul dintre articolele de aici) vei vedea clar ca Ortodoxie era si crestinismul primar, ante-schismatic.

   NIMIC RUPT, NIMIC REFORMAT nu poate fi Biserica lui Hristos.

   Serbarile, Liturghia, icoanele, sfintii, cultul ingerilor, etc. sunt prezente si in primele 2 secole! Punct.

 7. maleahi ioan

  http://www.evanghelia.ro/citeste/2/Apocalipsa_o_carte_cu_sapte_peceti.html

  Citeste aici sa vezi singura interpretare Apocalipsei prin Duhul Sfant .Ortodoxia este sub patronajul lui Satan inca din 325 .

  • Haide sa te dau de rusine:
   Inca din secolul 2, in catacombele romane erau icoane cu sfintii apostoli, cu Maica Domnului, cu Hristos, cu scene biblice, cu sfintii martiri, etc.
   Inca din primul secol avem dovada clara (biblica – vezi Faptele Apostolilor) a venerarii obiectelor sfinte (hainele lui Pavel), facatoare de minuni. Dovezi istorice arata ca ucenicii cereau trupurile sfintilor apostoli dupa ce acestia erau martirizati, cum a fost cerut si trupul lui Hristos, si le pastrau la loc de cinste.

   Deci, multe lucruri pe care voi le considerati absolut eretice, demne de a genera o apostazie, erau practicate si in primele 2 secole! Intrebare de om prost: Biserica lui Hristos a luat nastere la Hristos…si a disparut subit? Apoi a reaparut, bine-nteles in sec 17?!

   „Biserica mea va dainuii in veac si portile iadului nu o vor biruii pe ea!”
   Cel putin 8 secole, unica Biserica a lui Hristos si insasi crestinatatea din intreaga lume = Biserica Ortodoxoa „eretica”.

   Daca Biserica lui Hristos a cunoscut apostazia cel putin o nanosecunda, inseamna ca Hristos a mintit! Daca pleci, ramai, alergi o secta protestanta sau neoprotestanta, sau chiar catolica, marturisesti indirect ca Hristos este un mincinos.

   Rusine pentru hula ce o aduci! Acolo s-au facut semne si minuni iar voi nici nu erati conceputi!

   Nu uita. Pana la schisma, toata crestintatea a avut aceleasi talmaciri la Biblie! Catolicii au mai schimbat din ele. Ortodoxia le pastreaza si astazi! Voi, in schimb, ati venit cu o re-talmacire, cu o supra-talmacire..adica ati venit cu o RAStalmacire. Cronologic vorbind, sunteti lupii rapitori care v-ati sculat DINTRE noi, iar Pavel v-a dat de rusine!

   Pocaieste-te! Dar nu plecand la o secta, ci facand marturisire de credinta dreapta, marturisire de pacate, ca primii crestini si botez cu „apa si duh”, duh sfant primit prin punerea mainilor, dupa cum Tertulian si Sf. Irineu, in secolul 2, cer de la toate bisericile care se considera apostolice!

   MAI CITESTE ISTORIA!

 8. 69ubrabr

  Ce e ba cu porcareala asta , va tot ciocniti cap in cap pe aici….. dar cu mine cine ar dori sa se ciocneasca ?:D :))

 9. Georgian

  Doamne ajuta.
  As ruga fratiile voastre sa comenteze pe tema articolului, orice alte discutii se pot tine intre voi, pe messenger.

  • Diana Ekaterina

   Doamne-ajuta, frate!
   As indrazni sa remarc faptul ca intreaga polemica purtata mai sus ESTE pe seama articolului. Atunci cand cinstirea sfintilor nostri este considerata idolatrie, atunci cand proorociile sfintilor nostri nevoitori sunt bagatelizate, cand tot ce mai e romanesc si traditional e calcat in picioare de Iudele acestui neam, oare nu vi se pare normala o luare de atitudine?
   Ortodoxia, iubite frate, inseamna in primul rand smerenie, intr-adevar, dar totodata implica demnitate, coloana vertebrala si multa darzenie.
   Personal, m-am folosit duhovniceste din aceasta polemica, prinzand IDEEA dincolo de cuvintele taioase in care aceasta a fost exprimata. Nadajduiesc ca si altii se vor folosi. Omul smerit si intelept poate culege folos si invatatura din orice, chiar si din polemici de acest gen.
   Tin sa va felicit direct pentru continutul articolului. Asteptam cu multa nerabdare si urmatoarele aparitii.
   Fie ca bunul Dumnezeu sa va daruiasca toate cele de folos spre mantuire! Doamne-ajuta!

 10. Iulian

  Frate fii bun si pune comentariile cu aprove caci acesti viermi sectari nu cauta decat sa-si faca reclama la sectele lor pline de erezie si spurcaciune.Foarte bun articolul tau ,cine are urechi de auzit sa auda.Cine are ochi de citit sa citeasca .

 11. iolanda

  Apropo de Romania , de profetiile pentru Romania si de profetii ei .
  Uitati-va aici la o profetie care s-a adeverit in cele mai mici amanunte exact ca in psalmul 86 , versetele 14 , 15 , 16 , 17 , si care profetie a sfidat pur si simplu vointa si interesele a 5 televiziuni si a 3 mari partide politice .
  Videoclipul se numeste ,, Traian Basescu are paranormali foarte puternici ,, si poate fi vizionat pe youtube .
  Eu am avut un soc mai ales dupa ce am vazut cine este acest roman , cate carti a scris dar mai ales si cu ce se ocupa el de douazeci de ani incoace :

 12. Pingback: Protestele din 2012 | SANTINELA ORTODOXA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: